Поръчка, плащане и доставка

Поръчка, плащане и доставка

Създаването на поръчка за http://smartfone.bg/ е бърза и лесна процедура, който се свежда до избор на смартфон(и), избор на начин за плащане и доставка, и потвърждаване на поръчката:

1. След като откриете продукта, който желаете да поръчате добавете го във виртуалната си пазарска количка щракайки директно върху бутона КУПИ.

2. Ако желаете да добавите повече бройки едновременно, въведете числото в полето за количество.Кол-во:

3. В страницата с пазарската количка можете да редактирате количества,  да премахвате продукти, да видите общата натрупана сума в даден момент. Съдържанието на количката се запазва до края на поръчката Ви, без значение в коя страница от сайта се намирате и може да бъде видяно по всяко време чрез препратките в бързото меню или чрез карето "Количка" в горния десен ъгъл на сайта.

4. След като привършите с избора на продукти, натиснете бутона "Плащане" от страницата със съдържанието на количката. Ако сте регистрирани като потребител на сайта и сте влезли с Вашия E-Mail и парола, ще видите информацията за контакт с Вас. Ако не сте регистриран потребител или не сте влезли, можете да се включите в същия момент или да направите анонимна поръчка. При анонимната поръчка не е необходимо да имате потребителски акаунт в сайта, но е необходимо ръчно да въведете информацията за контакт с Вас.

5. Фиксирана цена за доставка за България на всички смартфони и таблети.

6. Изберете начините на плащане и след като го потвърдите поръчката е готова.

Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта от производителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.