Защита на личните данни

Защита на личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА WWW.SMARTFONE.BG ПРИ ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

С представяне на настоящите правила имаме за цел да Ви разясним каква информация събираме за Вас, защо и как го правим, какви са правата Ви съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR).

Наш изключителен приоритет е да защитаваме личните Ви данни и да получим Вашето свободно, информирано и недвусмислено съгласие за обработка на личните Ви данни от ww.smartfone.bg.

Ако маркирате „Приемам всичко” Вие се съгласявате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме посочили по-долу.

Тази политика за поверителност има за цел да гарантира, че Администраторът: спазва законодателството в областта на защитата на данните, а именно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни и останалото приложимо законодателство. www.smartfone.bg; гарантира прозрачност за начините, по които се съхраняват и обработват личните данни на субектите; осигурява защита от рисковете, свързани с нарушаване на данните;

Каква информация събираме и обработваме, когато ползвате нашите услуги? Попълвани и изпращани от Вас форми

Потребителско име; Парола; Мобилен телефон; Адрес на електронна поща; Град; Адрес за физическа доставка – при електронна търговия; Данни за кореспонденция с Вас – при електронна търговия; Номер на банкова сметка – при електронна търговия. Данни, събирани за всички посетители. обичайно събираме следните данни за Вас: IP адреса, от който правите посещението; Идентификатор на браузъра Ви; Идентификатор на мобилното Ви устройството; Не съдържащ лични данни Ваш идентификатор; История на поведението Ви – посетени страници, време прекарано на тях, закупени продукти и други, реализирани кликове, и други; Вашите коментари. За логнатите потребители, към посочените по-горе данни, събираме и идентификатори, свързващи ги с конкретния профил на потребителя. Данни, получени от трети страни В зависимост от източника на данни, това включва: Основна информация за профила, като име, имейл адрес, дата на раждане; Подробности, които решите да споделите според конкретните настройки за социални медийни акаунти; Вашият контакти и начина Ви на свързаност с тях.

За какви цели обработваме информацията? Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства. Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други. За електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки. www.smartfone.bg ще може да изпълни някоя от другите описани цели. Включва съхранение и достъп до информация, запазена на Вашето устройство, напр. идентификатори на устройство, идентификатори на потребител, рекламни идентификатори, бисквитки и други технологии.

Какви са правата Ви във връзка с личните данни? Наш приоритет е както да Ви информираме за Вашите законови права, така и да гарантираме тяхното спазване. Вие имате следните права, които следва да се съблюдават при обработване на личните Ви данни: Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни; Да поискате коригиране или допълване на данните Ви при констатирана неточност чрез писмено заявление, отправено до нас.

Заключение Настоящата политика за поверителност е актуална към дата 25.05.2018 г. www.smartfone.bg запазва правото си по всяко време да променя и/или допълва настоящата Политика. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта, освен ако в актуализираната версия на Политиката не е предвидено друго. Трябва периодично да посещавате тази страница за преглед на Политиката. Политиката може да бъде актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителите на Сайта. www.smartfone.bg не носи отговорност, ако даден потребител на уебсайта не се е запознал с последния актуален вариант на настоящата Политика.